De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro
Cum creștem productivitatea folosind geolocalizarea?

Cum creștem productivitatea folosind geolocalizarea?

Vizualizarea datelor direct în hartă ne poate ajuta să extragem concluzii valoroase ce duc la decizii de implementare a îmbunătățirilor și la o productivitate crescută.

Citeste mai mult
Cum gestionezi o echipă cu peste 7 vânzători?

Cum gestionezi o echipă cu peste 7 vânzători?

Munca unui director de vânzări nu este uşoară, mai ales dacă acesta gestionează o echipă relativ numeroasă, iar compania nu îi pune la dispoziţie uneltele necesare. Pe de altă parte, munca unui director de vânzări este foarte importantă pentru succesul companiei, pentru că rezultatele echipei pe care acesta o conduce se reflectă direct în cifra de afaceri şi profitabilitate.

Citeste mai mult
Cum creștem productivitatea angajaților mobili?

Cum creștem productivitatea angajaților mobili?

Rolul unui software CRM este să ne ofere uneltele necesare pentru optimizarea proceselor companiei, în special, cele ce implică interacțiunea cu clienții. În prezent multe dintre procesele unei companii implică lucru de acasă, de la client și de pe drum. Această tendință a determinat dezvoltarea echipamentelor mobile cum ar fi: PDA, laptop, tabletă, smartphone, smart watch și dezvoltarea aplicațiilor speciale pentru aceste echipamente. Angajații mobili (cum sunt oamenii de vânzări, consultanții, inginerii service, echipa de management etc.) au nevoie să ...

Citeste mai mult
Synergizer CRM Academy: Excel sau CRM? Cum poti fi mai bun in gestiunea relatiilor cu clientii.

Synergizer CRM Academy: Excel sau CRM? Cum poti fi mai bun in gestiunea relatiilor cu clientii.

Excel este o invenţie grozavă! Cei mai mulţi dintre noi folosim Excel in activitatea zilnică. Este o soluţie flexibilă, relativ ușor de folosit, multifuncțională, cu costuri reduse care ne permite să rezolvăm o mare parte dintre provocările zilnice. Fiind o soluție la îndemână, multe dintre companiile din Romania o folosesc și pentru managementul relației cu clienții. Când popularitatea sistemelor CRM a început să se facă simțită, am început să întâlnim din ce în ce mai des întrebarea: Ce poate face un CRM mai mult decât fac eu deja cu tabelele create de mine în Excel după nevoile mele? Pentru a afla răspunsul vă invităm să citiți EBook-ul Synergizer CRM Academy

Citeste mai mult
Tehnici si Strategii in Vanzari

Tehnici si Strategii in Vanzari

Presiunea mediului de afaceri se reflecta asupra tuturor departamentelor unei companii, dar, de cele mai multe ori, cel mai puternic se reflecta asupra departamentului de vanzari al unei organizatii. Activitatea, precum si eficienta si profitabilitatea acestuia devin adesea cele mai mari provocari la nivel de management. Desi toate acestea sunt usor de masurat, cel putin teoretic, de multe ori nu exista mecanismele prin care aceasta masurare sa fie realizata in mod obiectiv. Iar aceasta lacuna permite si chiar incurajeaza numeroase derapaje, fie ca ele se concretizeaza in lipsa de eficienta a oamenilor de vanzari, fie in demotivarea celor care si-ar dori ca efortul si realizarile lor sa fie mai vizibile si mai bine recompensate.

Citeste mai mult

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.