De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

CRM Academy 10.2015

CRM Academy 10.2015
Destul de des activitatea (agitatia) este confundata cu productivitatea. Daca suntem activi atunci rezolvam lucrurile, nu este asa? Nu neaparat. Ne agitam mult si cind apar rezultatele...atunci ne dam seama dar este prea tirziu. Trebuie sa fim siguri ca ceea ce facem ne conduce spre rezultatul dorit.

Gold of the Desert King creaza un mediu unde a fi doar activ sau a fi productiv face diferenta dintre viata si moarte, nu doar dintre succes sau esec.

Dar aceasta lume colorata si exotica in care are loc experienta de invatare este de fapt o paralela la lumea reala in care traim – lumea in care planificarea, stringerea si folosirea judicioasa a resurselor disponibile coroborate cu actiunile care sa ne duca drept spre tinta, si toate acestea intr-un mediu care se schimba mereu, sunt cheile catre maximizarea rezultatelor.

Ce vei invata participand alaturi de noi:

-       Diferenta dintre activitate care te indeparteaza de telul tau si productivitatea care te apropie de acesta;

-       Sa intrebi “Ce este posibil?” in loc de “Ce este nevoie?” ca sa poti sparge barierele autoimpuse;

-       Sa planifici, sa pregatesti si sa executi fara sa pierzi nicio clipa din vedere obiectivul principal: productivitate maxima si rezultatul final;

-       Cum sa obtii informatii, sa le evaluezi si sa le pui in practica modificind planul incit sa contracarezi presiunea si surprizele;

-       Adoptarea in permanenta a unei atitudini strategice in fata oricarei provocari;

-       Dezvoltarea unor aptitudini pe termen lung de concentrare pe productivitate.

Este AUR in munti si poate fi al tau si al echipei tale daca veti reusi sa navigati prin desertul plin de pericole ce sta intre tine si bogatia din munti.
 
Tu si colegii tai de aventura veti trebui sa traversati desertul vast si periculos, sa colectati cit mai mult aur posibil si sa va intoarceti in tabara in siguranta. Simplu de zis dar greu de realizat. Va trebui sa obtineti maximul din orice moment si din orice decizie ca nu numai sa supravietuiti ci sa si castigati. Aceasta invatare experientiala te va provoca sa lucrezi in echipa intr-un mod organizat si la intensitate maxima pentru ca exista competitie acerba si timpul este limitat.

Lasa-te transformat dintr-un turist de fotoliu intr-un explorator motivat si entuziast; descopera importanta planificarii, a pregatirilor si a executiei; elimina frustrarile activitatilor ineficiente si transforma-le in productivitate maxima – acesta este adevarata comoara pe care ti-o vor darui Regii Desertului!

Microsite eveniment: http://synergizer.ro/events/20151015
10 + 10 =
Trimite Mesaj

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.

https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45