De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro
Marketing & Sales Forum editia a III-a

Marketing & Sales Forum editia a III-a

Fiti parte intr-o dezbatere incisiva a modului in care vanzarile si marketingul fac performanta in anul 2016. Vom discuta daca vanzarile sunt „stiinta sau arta” dar si de ce este necesar marketingul personal in business. Aflat la a treia editie, Marketing & Sales Forum pastreaza formula verificata de anul trecut cand peste 150 de invitati s-au bucurat de armonia impletirii prezentarilor de business cu muzica clasica. In 2016 ne-am propus sa aprofundam tema performantei in vanzari si marketing corelata cu managementul interpretarilor muzicale.

Citeste mai mult
CRM Academy 10.2015

CRM Academy 10.2015

Destul de des activitatea (agitatia) este confundata cu productivitatea. Daca suntem activi atunci rezolvam lucrurile, nu este asa? Nu neaparat. Ne agitam mult si cind apar rezultatele...atunci ne dam seama dar este prea tirziu. Trebuie sa fim siguri ca ceea ce facem ne conduce spre rezultatul dorit. Gold of the Desert King creaza un mediu unde a fi doar activ sau a fi productiv face diferenta dintre viata si moarte, nu doar dintre succes sau esec.

Citeste mai mult
Marketing&Sales Forum 2015

Marketing&Sales Forum 2015

Ne bucuram sa va invitam la cea de-a doua editie a forumului dedicat marketingului si vanzarilor! Editia de anul trecut s-a bucurat de mult succes si pentru ca a fost perceputa de catre toti cei prezenti ca un eveniment “altfel”. “Altfel” pentru ca noi nu percepem marketingul si vanzarile exclusiv ca stiinta , ci ca o combinatie intre arta si structura, intre creativitate si disciplina.

Citeste mai mult
CRM Academy 2014

CRM Academy 2014

​Credem ca succesul pe termen lung in viata profesionala este posibil doar printr-un echilbru intre teorie si practica, intre cunoasterea unor tehnici & metodologii si un exercitiu sistematic de aplicare si perfectionare a acestora. Iar acest exercitiu trebuie sustinut si optimizat de instrumente suport de lucru. Intotdeauna exista undeva un „mai bine” daca avem deschiderea sa ascultam si sa invatam. Va invitam la un workshop interactiv tinut sub egida CRM Academy care va imbina teoria si practica.

Citeste mai mult
Marketing&Sales Forum 2014

Marketing&Sales Forum 2014

Va invitam sa cunoasteti un consultant de business care a creat unui sistem nou, inovativ de evaluare a portofoliului de client si articole. Un cunoscut si carismatic CEO si Director de Marketing & Vanzari, de la care am cumparat vrand-nevrand majoritatea dintre noi, ne va impartasi experienta sa din bataliile castigate si pierdute in vanzari. Si nu in ultimul rand, un roman care a demonstrat ca prin competenta si daruire poti avea succes intr-o economie competitiva, asa cum este cea germana.

Citeste mai mult

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.

see this websiteadvice https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45