De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
 • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
 • Phone: 021.22.22.554
 • Email: contact@synergizer.ro
Microsoft Dynamics NAV pe scurt

 

Microsoft Dynamics NAV (cunoscut si ca Navision) este un software de gestiune integrat, destinat intreprinderilor mici si mijlocii, ce ofera o solutie de management al afacerii puternica, eficienta din punct de vedere al costurilor si flexibila. Este un produs care se va integra rapid in procesele companiei Dumneavoastra, cu un grad inalt de personalizare, ce se va adapta imediat la tiparul unic al afacerii Dumneavoastra. Microsoft Dynamics NAV va pune la dispozitie Dvs. si angajatilor Dvs. functionalitati relevante pentru sectorul de piata pe care actionati, concepute sa raspunda chiar si celor mai specializate verticale si organizatii.

 

Fiind un produs caracterizat de un inalt grad de adaptabilitate la cerintele clientului si simplitate de utilizare, cu Microsoft Dynamics NAV puteti adauga cu usurinta functionalitati, add-on-uri, dezvoltari proprii.

 

O solutie completa

Microsoft Dynamics NAV ii ajuta pe angajatii Dumneavoastra sa fie eficienti si va ajuta afacerea sa fie competitiva.

Navision se distinge prin multitudinea de functionalitati, integrand in versiunile standard elemente avansate cum ar fi: activitati de relatii cu clientii, optimizarea productiei si logisticii de gestiune, gestiunea contabila si financiara, raportari.

Aplicatiile Microsoft Dynamics NAV se adreseaza mai multor elemente cheie din afacerea Dumneavostra:

 • Management financiar
 • Productie
 • Business Intelligence
 • Vanzari si marketing
 • Distributie
 • Achizitii si facturare
 • Integrarea cu sistemele Dumneavoastra

 

Microsoft Dynamics NAV este personalizabil pentru a va oferi un raspuns exact la cerintele specifice afacerii Dumneavoastra.

Din punct de vedere tehnic, Navision beneficiaza de avantajul mediului si al solutiilor native Microsoft, mai ales Microsoft Office, SharePoint si SQL Server. 

Pentru afacerea Dumneavoastra avantajele sunt nenumarate gratie standardelor de calitate si gradului ridicat de inovatie inerente aplicatiilor Microsoft, avantaje ce se concretizeaza prin cresterea eficientei activitatii Dumneavoastra.

 

O solutie ce vi se adreseaza

Microsoft Dynamics NAV va este oferit de Synergizer Business Solutions - Microsoft Certified Partner (partener certificat Microsoft), punand astfel la dispozitia Dumneavoastra avantajul serviciilor noastre impecabile si experienta echipei noastre de profesionisti. 

Indiferent de specializarea noastra, un lucru ne este comun: hotarirea de a genera valoare clientilor nostri. La ea adaugam experienta individuala, propunem perspective diferite de a privi lucrurile si adaugam un mix de inovatie si optimism: acesta este modelul nostru de lucru!

Peste 1 milion de utilizatori in intreaga lume, din mai bine de 50 000 de intreprinderi, societati autonome sau filiale ale unor grupuri internationale, folosesc Microsoft Dynamics NAV in 130 de tari.

Prin simplicitatea sa, Microsoft Dynamics NAV se muleaza perfect pe nevoile companiilor ce doresc sa profite de avantajul unei solutii gandite sa se adapteze dimensiunii lor, cu rezultate imediate si un rentabilitate crescuta a investitiei.

Complet, adaptabil si de dimensiuni internationale, Microsoft Dynamics NAV este capabil la fel de facil, sa acopere atat cerintele unei companii cu o structura elaborata, cat si sa asiste si sa sustina necesitatile specifice ale unei companii in plina dezvoltare.

 

De ce avantaje, de ce beneficii va veti bucura?

Structura, concurenta, procesele, totul a evoluat in mediul de afaceri si Dumneavoastra nu ati scapat de obligatia de a va adapta lui. La fel si sistemul informatic utilizat de compania Dumneavoastra. Fie ca este pentru prima oara cind veti folosi o solutie de tip ERP pentru gestiunea resurselor intreprinderii, sau ca deja folositi un sistem informatic ce nu se mai ridica la nivelul performantelor companiei dumneavoastra, acum este momentul sa treceti la o viteza superioara.

 

 

O solutie conceputa special pentru Dumneavoastra, ce se dezvolta impreuna cu Dumneavoastra

 

Cu Microsoft Dynamics NAV adoptati modalitatea optima de corelare a obiectivelor dvs. de crestere si dimensiunea critica a afaceriii dvs. Beneficiati de un cistig rapid, de un sistem evolutiv si de o investitie perena.

 

Adoptarea unor instrumente de noua generatie

Puterea companiei Dvs. sta in capitalul uman angajat. Punind la dispozitia acestuia intrumente eficiente ii veti creste potentialul. Microsoft Dynamics NAV poate contribui la atingerea obiectivelor dorite, cu un cistig de performanta si o reducere a cheltuielilor operationale

 

Simplicitatea unui sistem complet integrat

A face totul si a face totul mult mai simplu este acum posibil! Ce este mai natural decit sa beneficiati de un instrument unic pentru a gestiona toate activitatile, cu informatii comune la nivel de companie, ceea ce va permite sa aveti un o reactie imediata la diferite aspecte si sa luati deciziile corecte in timp real? Mai mult, veti regasi un mediu de lucru familiar tuturor aplicatiilor Microsoft, integrate in mediul de lucru al intreprinderii.

 

Avantajul unui randament ridicat al investitiei, al unui timp redus de implementare si al unei investitii de durata.

 

Ca si alte 50 000 de companii asemanatoare cu a Dumneavoastra, puteti sa ramineti focalizat pe activitatea dvs. de zi cu zi, sa abordati proiecte dvs. fara probleme si sa va bazati pe o solutie testata. Simpla prin modul de functionare si administrare, Microsoft Dynamics NAV poate fi pus rapid in functiune, ceea ce reduce costurile si timpii aferenti implementarii altor soft-uri.

 

Obiectul unor realizari majore si a unor investitii continue in dezvoltarea si imbunatatirea sa, Microsoft Dynamics NAV va sti sa creasca impreuna cu afacerea Dvs., propunindu-va mereu tot mai multe inovatii, de-a lungul versiunilor sale.

 

Aplicind metodologia SYNERGIZER, bazata pe strategia si procesele de afacere ale clientului, precum si pe cele mai bune practici din industrie, pentru a implementa solutia Microsoft Dynamics NAV maximizati avantajele oferite de beneficiile standard ale sistemului informatic, economisind bani si timp.

 

Management Financiar

Cu Navision beneficiati de instrumente de performante de contabilitate generala, de analiza si raportare, de gestiune a activelor si multe altele.

 • Definiti moneda preferata
 • Creati perioade contabile pe baza ciclului fiscal si de business
 • Administrati numerarul si conturile bancare
 • Automatizati functiile de rutina, cum ar fi scrierea cecurilor si reconcilierea situatiilor bancare

 

Productie

Cu ajutorul Navision puteti optimiza utilizarea resurselor si dati dovada de mai multa flexibilitate si siguranta in programarea loturilor de productie. Cu modulul de productie profitati rapid de oportunitatile aparute pe piata prin cresterea randamentului si raspundeti prompt cererilor aflate in permanenta dezvoltare ale clientilor Dumneavoastra. 

De asemenea, optimizati procese precum:

 • Managementul productiei si al comenzilor
 • Planificarea aprovizionarii si a capacitatii
 • Vizibilitatea operatiilor de productie in atelier
 • Programari grafice ale productiei

 

Business Intelligence

Puteti transforma datele brute in informatii utile pentru intelegerea modului de functionare a business-ului.

 • Functionalitati analitice elementare sau avansate
 • Oferiti factorilor de decizie o perspectiva completa asupra performantei activitatii
 • Configurati rapoarte si afisari grafice, utilizând o interfata similara cu cea din Microsoft Outlook 2003

 

Vânzari si marketing

Microsoft Dynamics NAV urmareste administrarea vânzarilor si procesul de achizitie de la bonul de comanda pâna la tratarea litigiilor. De asemenea, puneti la dispozitia departamentelor de vânzari si marketing informatii relevante despre clienti, cum ar fi gestiunea contractelor, urmarirea portofoliilor de clienti, centralizarea activitatilor si evenimentelor, informatii relevante pentru luarea unor decizii corecte si crearea de potential de vânzare.

 • Gestionati informatiile despre contacte
 • Organizati campanii de vânzari
 • Identificati oportunitati de vânzari
 • Automatizati sarcini de vânzari
 • Configurati memento-uri automate

 

Distributie si depozit

Cu Microsoft Dynamics NAV eficientizati procesul de aprovizionare si optimizati fluxul de marfuri, in interiorul depozitului sau in exterior intreprinderii. Controlul fluxurilor de administrative, logistice si financiare va permit sa va asigurati de un grad inalt de satisfactie a clientului, sa va monitorizati costurile si sa va maximizati profiturile.

Printre altele, acest modul poate fi utilizat pentru:

 • Urmarirea si gestionarea stocurilor, in locatii multiple
 • Obtinerea de informatii actualizate despre cantitatile din stoc
 • Implementarea unui management superior al depozitelor, care sa includa prelevarea de comenzi personalizate si recompletarea stocurilor la atingerea unor praguri presetate
 • Obtinerea de date in timp real, referitoare la stocuri si expedieri

 

Service Management

Modulul de Service Management raspunde specificului activitatilor de service si de mentenanta. 

Cu ajutorul acestui modul livrati clientilor Dvs. eficienta si calitate superioara, inregistrând si administrând cereri de servicii, si alocând resursele si sarcinile in mod eficient.

Functionalitati de baza:

 • Management articole service
 • Management tarife service
 • Management comenzi service
 • Management contract service
 • Planificare si repartizare
 • Programare lucrare

 

Integrarea cu sistemele dvs

Navision este special conceput pentru a interactiona usor cu alte produse Microsoft, cum ar fi Microsoft Office Suite, Microsoft SQL Server si Microsoft Windows. De exemplu, un document scris in Microsoft Word poate prelua date din bazele de date Microsoft Dynamics NAV si le poate incorpora intr-o scrisoare adresata unui client.

 

Angajatii pot utiliza Microsoft Excel pentru a crea rapoarte cu cifre actualizate, importate din Microsoft Dynamics NAV. Functionalitatile portalului comercial permit companiilor sa creeze site-uri Web prin care sa interactioneze cu clientii si partenerii.

 

In plus, Microsoft Dynamics NAV poate fi integrat cu o gama larga de produse software. Astfel, chiar in situatia in care o companie poseda deja o infrastructura IT substantiala, aceasta poate fi utilizata cu Microsoft Dynamics NAV, astfel incât firma sa poata obtine o rentabilitate maxima a investitiilor IT.

Contacteaza-ne acum la 021.22.22.554

Intra in legatura cu un consultant CRM chiar acum!

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.

https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45