De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Ai aflat? .... Mos Crăciun şi-a făcut upgrade la CRM!

Ai aflat? .... Mos Crăciun şi-a făcut upgrade la CRM!
În ciuda apelativului, Mos Crăciun pare mai degrabă un hipster decât un bunic venerabil. Are o barbă respectabilă, iar în loc de trotinetă are o sanie la fel de cool. Mai mult, este la de pasionat de tehnologie. Că Mos Crăciun foloseşte deja CAS CRM implementat de Synergizer este clar, informaţiile au apărut încă de anul trecut pe site-ul Synergizer. Citește aici intreaga poveste http://www.synergizer.ro/articole/diverse/ce-stiti-despre-crm-ul-lui-mos-craciun.html

Mai nou, se pare că Moşul a derulat un upgrade, ca să fie la zi cu inovaţiile din industrie şi să facă faţa populaţiei în creştere. Mă întreb dacă nu cumva şi GDPR-ul a jucat vreun rol.

Iată ce opţiuni a ales Moşul şi ce rezultate a obţinut

GeoLocalizare. 

O aventură, pentru Moș Craciun, să găsească toate adresele şi să ajungă pe cel mai bun drum. A încercat iniţial cu Waze, în speranţa că ocoleşte intersecţiile aglomerate şi radarele, însă nu reuşea să coreleze adresele cu lista de cadouri şi a renunţat. Geolocalizarea din CAS CRM implementat de Synergizer i s-a potrivit mănuşa. Are totul pe hartă, nu greşeşte drumul

Configurator de produse.

Moş Crăciun s-a plans întotdeauna că are o ofertă prea mare de cadouri şi că îi este greu să coreleze listele de dorinţe cu  hypercatalogul de produse. Anul acesta a avut noroc,deoarece in CAS genesisWorld X10 a apărut Configuratorul CPQ, un modul minune care permite automatizarea ofertării pentru portofolii foarte complexe. Mapezi liste de produse în aplicaţie, iar raspunsul la o cerere de oferta durează doar câteva minute.

Căutări inteligente cu Picasso Search

Ştiţi cât timp pierdea Moşul căutând prin scrisori, emailuri, liste, rugăciuni şi apeluri telefonice? Nu ştie nimeni, dar bănuim că foarte mult. Picasso Search, un motor de căutări bazat pe Inteligenta Artificială, l-a scos pe Moş Crăciun din dificultate. Doar se gândeşte la un nume şi îi apăr toate detaliile asociate: produse, cadouri precedente, mulţumiri, nemulţumiri…nici la Google nu găseşti asemenea performanţă.

Marketing Automation

Pentru că Moşul este la concurenţă cu iepuraşul de Paşte şi  Mos Nicolae, vrea să răspundă cât mai prompt dorinţelor. Prin urmare a început să utilizeze modulul de Marketing Automation care să-l ajute se preia automat dorinţele să le compare automat cu faptele bune şi atitudinea, să trimită confirmări de primire şi comenzi de împachetare către spiriduşi. Scapă de grija monitorizării fiecărei campanii, a încărcării manuale a fişierelor CSV, a identificării celor mai potrivite canale de adresare etc.

Fan Principle

Până recent, Moş Crăciun folosea  Customer Satisfaction Index Score ca să măsoare impactul asupra beneficiarilor şi să-I grupeze în două categorii: cei cărora le-au plăcut cadourile şi cei care cărora nu le-au plăcut. Şi-a dat sema ca lumea e mai complexă şi a trecut la CAS CRM Fan Principle un model nou de segmentare a relaţiilor prin care poate să afle câţi fani are şi ce relaţie emoţională are cu aceştia.  Fun principle măsoară entuziasmul  şi ataşamentul faţă de brandul Mos Craciun.
 
Moş Crăciun ar putea fi un bun exemplu pentru orice companie. Deşi are o imagine bună pe piaţă, nu încetează să investească în unelte noi care să-l facă mai plăcut în ochii oamenilor şi să-şi simplifice munca. Dacă lucrezi în Vânzări şi indicatorii de performanţă îţi strică Sărbătorile, scrie Moşului să-ţi aducă un CAS CRM implementat de Synergizer. Întotdeauna există o şansă pentru echipele sârguincioase care respecta procedurile şi depun toate eforturile să-şi atingă targetul. Sărbători Fericite și mult Succes!
 
10 + 0 =
Trimite Mesaj
https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45