De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Marketing & Sales Forum editia a III-a

Marketing & Sales Forum editia a III-a

Fiti parte intr-o dezbatere incisiva a modului in care vanzarile si marketingul fac performanta in anul 2016. Vom discuta daca vanzarile sunt „stiinta sau arta” dar si de ce este necesar marketingul personal in business. Chiar daca veniti neinsotit, nu veti fi deloc singuri, pentru ca doar impreuna vom face legatura intre implementarea unor modele riguroase de executie a campaniilor si atingerea obiectivelor propuse. Fie ca sunteti marketeri interesati de vanzari sau vanzatori interesati de marketing, va invitam sa analizam efectele implementarii unui sistem de management al performantei precum si impactul erei digitale asupra modului in care ne promovam pe piata.

Aflat la a treia editie, Marketing & Sales Forum pastreaza formula verificata de anul trecut cand peste 150 de invitati s-au bucurat de armonia impletirii prezentarilor de business cu muzica clasica. In 2016 ne-am propus sa aprofundam tema performantei in vanzari si marketing corelata cu managementul interpretarilor muzicale.

Suntem bucurosi si onorati sa avem alaturi de noi si in acest an adevarate personalitati in meseria lor, profesionisti care si-au pus amprenta asupra succesului multor companii. Celebrul pianist Nicolae Dumitru ne va ajuta sa intelegem si sa analizam marketingul si vanzarile prin prisma evolutiei dezvoltarii muzicale. Ne va surprinde prin moduri in care subiectele de business pot fi reflectate in muzica universala, pentru ca marketingul si vanzarile si-au pus amprenta sub diverse forme si in destinele marilor creatori muzicali.

Ce veti afla participand la Marketing & Sales Forum:

  • Anotimpurile devenirii leaderului - intr-o prezentare de senzatie
  • Investitia in comunicarea de brand cu exemple concrete din industrie
  • Marketing personal cu aplicatie practica in vestimentatia proprie
  • Aspecte cheie ale unei culturi de vanzari axate pe performanta
  • Finalitatea in Marketing & Sales
Pentru agenda completa, mai multe detalii si inregistrare vizitati pagina dedicata evenimentului
6 + 7 =
Trimite Mesaj

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.

https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45