De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Marketing&Sales Forum 2014

Marketing&Sales Forum 2014

Credem ca echilibrul intre viata profesionala si cea personala este posibil. Daca ne organizam activitatea folosind instrumentele adecvate de lucru. Credem ca inotdeauna se poate mai bine si ca fiecare zi poate aduce ceva nou. Daca avem curiozitatea sa privim in jur si sa ascultam.

Va invitam la o intalnire care isi propune sa imbine intr-o atmosfera degajata,  afacerile  si relaxarea, teoria si practica, utilul si placutul. O intalnire care va ofera, dincolo de informatie valoroasa, un schimb de idei cu consultanti si experti in cresterea competitivitatii companiilor, in optimizarea echipelor de vanzari si a portofoliului de produse, in definirea strategiei de adresare a prospectilor.  

Va invitam sa cunoasteti un consultant de business care a creat unui sistem nou, inovativ de evaluare a portofoliului de client si articole. Un cunoscut si carismatic CEO si Director de Marketing & Vanzari, de la care am cumparat vrand-nevrand majoritatea dintre noi, ne va impartasi experienta sa din bataliile castigate si pierdute in vanzari.  Si nu in ultimul rand, un roman care a demonstrat ca prin competenta si daruire poti avea succes intr-o economie competitiva, asa cum este cea germana.

Si pentru ca ne bucuram sa va impartasim si din alte pasiuni ale noastre, pe langa cea pentru CRM, daruim 5 vouchere de zbor cu un avion de la Tecnam.ro pilotat chiar de Andrei Zincenco, instructor de zbor in timpul sau liber.

Va asteptam cu bucurie, profesionisti si dorinta de a ne cunoaste.

1 + 9 =
Trimite Mesaj

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.

https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45