De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro
Synergizer CRM Academy: Excel sau CRM? Cum poti fi mai bun in gestiunea relatiilor cu clientii.

Synergizer CRM Academy: Excel sau CRM? Cum poti fi mai bun in gestiunea relatiilor cu clientii.

Excel este o invenţie grozavă! Cei mai mulţi dintre noi folosim Excel in activitatea zilnică. Este o soluţie flexibilă, relativ ușor de folosit, multifuncțională, cu costuri reduse care ne permite să rezolvăm o mare parte dintre provocările zilnice. Fiind o soluție la îndemână, multe dintre companiile din Romania o folosesc și pentru managementul relației cu clienții. Când popularitatea sistemelor CRM a început să se facă simțită, am început să întâlnim din ce în ce mai des întrebarea: Ce poate face un CRM mai mult decât fac eu deja cu tabelele create de mine în Excel după nevoile mele? Pentru a afla răspunsul vă invităm să citiți EBook-ul Synergizer CRM Academy

Citeste mai mult
Tehnici si Strategii in Vanzari

Tehnici si Strategii in Vanzari

Presiunea mediului de afaceri se reflecta asupra tuturor departamentelor unei companii, dar, de cele mai multe ori, cel mai puternic se reflecta asupra departamentului de vanzari al unei organizatii. Activitatea, precum si eficienta si profitabilitatea acestuia devin adesea cele mai mari provocari la nivel de management. Desi toate acestea sunt usor de masurat, cel putin teoretic, de multe ori nu exista mecanismele prin care aceasta masurare sa fie realizata in mod obiectiv. Iar aceasta lacuna permite si chiar incurajeaza numeroase derapaje, fie ca ele se concretizeaza in lipsa de eficienta a oamenilor de vanzari, fie in demotivarea celor care si-ar dori ca efortul si realizarile lor sa fie mai vizibile si mai bine recompensate.

Citeste mai mult

Demo CRM

Incearca gratuit CAS CRM

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi articole de business.