De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

CAS CRM ofera 10 invitatii gratuite la Marketing&Sales Forum

CAS CRM ofera 10 invitatii gratuite la Marketing&Sales Forum
Inregistrati-va acum la Marketing&Sales Forum pe baza codului „cascrm” si participarea este gratuita. Partener traditional al evenimentului, CAS CRM ofera 10 invitatii gratuite profesionistilor din vanzari si marketing, interesati sa-si dezvolte abilitatile si sa-si extinda cercul de cunostinte.  Grabiti-va, acordarea burselor se face in ordinea inscrierii.

Veti interactiona cu vorbitori premium, precum Andy Szekely, Adrian Florea, Dr. Wargha Enayati, Costin Radu, Mihai Irimia, Mikey Has si Nicolae Dumitru, care  si-au dat intalnire la cea de a treia editie a Marketing&Sales Forum pentru a vorbi despre dezvoltare personala si performanta in afaceri.

Andy Szekely, unul dintre cei mai apreciaţi vorbitori inspirationali ai momentului, va surprinde „anotimpurile dezvoltarii liderului”, in timp ce Costin Radu, de la Saatchi&Saatchi The Geeks va dezvalui care sunt principalele greşeli pe care companiile le fac atunci cand investesc in comunicare şi marketing. La intrebarea „sunt vanzarile ştiinţa sau arta” va raspunde experimentatul trainer, Adrian Florea, fondatorul  Trend Consult,  care va evidenţia şi aspectele cheie ale unei culturi de vanzari axate pe performanţa. Audienţa va putea afla de la Dr. Warga Eneyati, antreprenorul care a pus bazele reţelei Regina Maria, care este motivaţia in business si de ce avem nevoie de sens in tot ceea ce facem.
 
Inedita, dar totuşi de business, va fi şi dezbaterea despre modul in care putem transmitem profesionalism şi incredere prin felul in care ne imbracam, fara sa ratam insa ocazia unei prime impresii excelente, gestionata de  Mihai Irimia, expert in cod vestimetar la Louis Purple Internaţional. Totodata vom putea afla şi cum a devenit Mihai Holhos, aka Mikey Hash, cel mai cunoscut videoblogger din Romania. Evenimentul continua şi tradiţia artistica, prin interpretarile pianistului Nicolae Dumitru care va reda armonia dintre prezentarile de business si muzica clasica.

Marketing&Sales Forum are loc pe 31 martie la Hotel Hilton Bucuresti, iar folosirea la inregistrare a codului „cascrm” ca aduce una dintre cele zece invitatii gratuite. Evenimentul este organizat de echipa de consultant a Synergizer Business Solutions.
 
 
4 + 1 =
Trimite Mesaj