De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Ce noutăţi pregăteşte CAS CRM pentru vara anului 2017?

Ce noutăţi pregăteşte CAS CRM pentru vara anului 2017?

Cu peste 30 de ani de experienţă, în domeniul relaţiilor cu clienţii, CAS Software, compania germană care a dezvoltat CAS CRM, pregăteşte o serie de noutăţi pentru vara acestui an. Noile funcţionalităţi, care se vor regăsi şi în proiectele CAS CRM implementate de Synergizer Business Solutions, vor duce soluţia către un nou nivel de dezvoltare şi includ: Inteligenta Artificială, facilităţi de scanare şi procesare documente, dezvoltare facilă de aplicaţii mobile etc. Complementar, compania germană anunţa şi lansarea unei platforme de colaborare în cloud: „SmartWe World”, care să aducă împreună oameni şi companii pentru atingerea obiectivelor comune.

CAS genesisWorld x9: prima soluţie CRM care gestionează „fani”

Noua versiune a soluţiei CAS genesisWorld va include în logica de business principii şi funcţionalităţi pentru gestionarea „fanilor”, integrare realizată prin colaborarea cu o agenţie de cercetare şi consultanţă. Astfel, utilizatorii pot determina doi parametri: nivelul individual de satisfacţie a clienţilor dar şi numărul generic de „fani” ai unei companii, informaţii extrem de importante pentru a înţelege şi stabili nivelul de notorietate a unei companii şi aşezarea clientului în centrul atenţiei.

App Designer: aplicații mobile CRM în doar 20 de minute

CAS CRM, implementat de Synergizer, este o soluţie extrem de customizabilă, iar noul modul vă permite clienţilor să lanseze propriile aplicaţii mobile CRM, fără cunoştinţe de programare şi ajutor din partea IT-ului. Astfel, utilizatorii vor avea o libertate mult mai mare de acţiune, atât online cât şi offline. Funcţionalităţile includ şi noi tablouri de bord, precum şi un meniu radial unic.

Inteligență artificială

Noua versiune a produsului va include un Smart Artificial Assistant (SmartAIA) care va ajuta utilizatorii în derularea task-urilor de rutină, pe baza principiilor de auto-învățare. Modulul va integra şi surse externe de învăţare, de la social media la articole informative.

Căutare performantă

Noul motor de căutare AS SmartSearch 4.0 are performanțe superioare, care permit găsirea mult mai rapidă a informaţiilor necesare. Noul modul începe căutarea înainte ca utilizatorul să activeze funcţionalitatea în sine, pe baza modului concret de utilizare a aplicaţiei. Mai mult, face sugestii şi recomandări, în funcţie de profilul utilizatorului.


Noile funcţionalităţi au fost prezentate în versiune de test în cadrul evenimentului CEBIT 2017 şi vor deveni disponibile comercial din vara acestui an, în funcţie de tipul de licenţiere.

 

0 + 9 =
Trimite Mesaj
https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45