De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Exclusiv pentru startup-uri: 10 burse gratuite la Marketing&Sales Forum! Primul venit, primul servit

Exclusiv pentru startup-uri: 10 burse gratuite la Marketing&Sales Forum! Primul venit, primul servit
Incepe cu dreptul in afaceri si profita de una dintre cele zece burse gratuite pe care le oferim la Marketing&Sales Forum, in exclusivitate pentru startup-uri. Aplica imediat, bursele se vor acorda in ordinea inscrierii. Acceseaza site-ul Marketing&Sales Forum  si foloseste codul „start" la inregistare.

In anii 90, cand am deschis primul startup, informatiile despre marketing si vanzari erau greu de gasit. M-am bazat doar pe intuitie in luarea multor decizii si am invatat din mers. As vrea sa ofer celor care sunt la nivel de start-up, sansa pe care eu nu am avut-o: sa invete de la oameni care stiu business. Vorbitorii prezenti Marketing&Sales Forum au un nivel ridicat de experienta practica, iar transferul de cunostinte va fi pe masura. Invit pe aceasta cale, zece startup-uri sa se alature conferintei, sa fie alaturi de noi in acest proces permanent de invatare si relationare.  Andrei Zincenco, CEO Synergizer. Marketing&Sales Forum inseamna cinci ore de business si interactiune cu vorbitori de top pe teme de leadership, performanta in vanzari, alocarea bugetelor de marketing si publicitate, motivatia de a incepe o afacere dar si stil vestimentar in business. La intalnire participa Andy Szekely, unul dintre cei mai apreciati vorbitori inspirationali ai momentului, Adrian Florean, trainer pe vanzari si fondator TrendConsult, Costin Radu, publicitar cu experienta de la Saatchi&Saatchi+The Geeks , Dr. Warga Eneyati, antreprenorul care a pus bazele retelei Regina Maria, Mihai Irimia, expert in cod vestimentar la Louis Purple International, precum si Mikey Hash, cel mai cunoscut videoblogger din Romania si celebrul pianist Nicolae Dumitru. Conferinta are loc pe 31 martie la Hotel Hilton Bucuresti.

Daca ai un startup, una dintre cele zece burse gratuite este a ta. Acceseaza bannerul din dreapta INSCRIE-TE ACUM LA Marketing&Sales Forum  si foloseste codul „start" la inregistare. Grabeste-te, acordarea burselor se face in ordinea inscrierii. Marketing&Sales Forum are loc pe 31 martie la Hotel Hilton Bucuresti, intre orele 9.00-15.30 si se adreseaza antreprenorilor care doresc sa-si imbogateasca experienta si sa-si extinda cercul de cunostinte.
5 + 2 =
Trimite Mesaj