De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Vrei sa automatizezi marketingul? Ai ajuns in locul potrivit. Incearca SynMA

Vrei sa automatizezi marketingul? Ai ajuns in locul potrivit. Incearca SynMA
Inca de la prima editie a Marketing&Sales Forum, s-a conturat ideea unei solutii care să arate daca banii de publicitate ssi marketing sunt cheltuiti inutil sau aduc rezultate. Pe baza feedback-ului primit de la peste 20 de specialisit si dupa 300 de ore de munca am reusit sa dezvoltam o solutie de „marketing automation”, iar astazi putem anunta oficial lansarea SynMA.

Solutia monitorizeaza activitatea unei companii in mediul digital (website, newslettere, canele social media, campanii tip display sau adwords etc) si capteaza modul de interactiune a clientilor cu informatiile oferite. Datele sunt centralizate, colectate si procesate automat pentru identificarea lead-urilor si predarea acestora catre echipa de vanzari. Astfel, beneficiarii pot urmari cu exactitate sursa oricarei vanzari/client si pot evalua impactul real al investitiilor de marketing in functie de canal si proiect. Pe baza rapoartelor, rezultatele investitiilor de marketing sunt complet transparente, iar cheltuielile vor fi alocate in functie de rezultate. Solutia permite departamentelor de marketing sa castige timp si sa poate segmenta clientii dupa nivelul real al interesului pietei fata de produsele si serviciile companiei si nu dupa criterii subiective.
Solutia este dezvoltata pe platforma CAS CRM, dar poate fi utilizata atat in regim independent cat si integrata cu aplicatia CAS CRM. Interfata este simpla, rapoartele sunt obtinute in timp real, iar utilizarea soluttiei nu necesita cunostinte tehnice. Evident, asiguram servicii complete de implementare, customizare si mentenanta. SynMA este disponibila pentru testare gratuita si va invitam sa va inscrieti la un trial pe subsite-ul dedicat http://synergizer.ro/synma/

SynMA are o versiune locala care va fi disponibila comercial incepand cu 30 iunie 2016 cand am programat si un webinar gratuit (revenim cu detalii pe acest subiect), dar si o versiune internationala care va fi lansata pe 2 iunie 2016 la Frankfurt, Germania in cadrul unui conferinte IT regionale.
 
 
4 + 0 =
Trimite Mesaj