De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Marketing&Sales Forum impresii posteveniment

Marketing&Sales Forum impresii posteveniment
Va multumim pentru participarea la Marketing&Sales Forum editia 2016 si ne dorim ca aceasta experienta sa va ajute sa fiti mai buni in ceea ce faceti.  Gasiti mai jos cateva elemente cheie ale prezentarilor sustinute, fara sa avem pretentia ca sunt cele mai relevante:
 

Andy Szekely -  „Alocati intotdeauna timp  pentru a gandi suficient de bine, ceea ce urmeaza să  faceti.”

Adrian Florea (TrendConsult) – „Nu este indicat ca CEO-ul unei companii sa se implice in vanzari,  iar directorul de vanzari sa aiba target personal.”

Costin Radu (Saatchi&Saatchi&The Geeks) - „Pentru orice actiune de comunicare stabiliti un obiectiv concret, conteaza mai mult decat aspectul creativ.”

Mihai Irimia (Luis Purple)- „Ajustati-va vestimentatia la stilul interlocutorului. Scoateti cravata si sacoul daca este nevoie.”

Wargha Enayati (fondator Reteaua de Sanatate Regina Maria) - „Iubirea are loc si in business, in ciuda aparentelor și poate deveni o motivație esențială.”

 
Gasiti in pagina noastra de Facebook o galerie extinsa de imagini, iar la cerere va putem oferi si prezentarile sustinute. Ne-au placut intrebarile puse din audiență, iar daca mai apar altele, atat pentru ecipa de consultanta a Synergizer cat si pentru vorbitorii prezenti, ne puteti contacta oricand.
 
Din punct de vedere statistic editia 2016 a Marketing&Sales Forum  a arata astfel:  193 de inregistrari si 124 de participanti, am fost selectivi pentru a pastra nivelul premium al evenimentului si adresabilitatea de business. Intre invitati au fost 53% doamne si 47% domni. Ca profil profesional, participarea a avut urmatoarea structură: 15% persoane care conduc propria afacere, 8% functii de CEO, 15% directori de vanzari, 4% Directori Dezvoltare, 20% Directori Marketing, alte joburi asociate 38%. Dintre vorbitori, Adrian Florea a convins cel mai bine audienta si a primit cel mai mare punctaj.

Editia 2016 a Marketing&Sales Forum a fost organziata de echipa de consultanta a Synergizer cu sustinerea partenerilor  CAS CRM, Sanovita, Anzisoft, Technam, Anzisoft si Tonelli Group.
Va multumim pentru participare si va dorim succes in afaceri!
 
Echipa Synergizer


 
4 + 9 =
Trimite Mesaj