De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Suntem CAS Premium Partner. Ce inseamna aceasta pentru clienti?

Suntem CAS Premium Partner. Ce inseamna aceasta pentru clienti?
Vestea saptamanii este ca am devenit CAS Premium Partner si suntem singura companie din Romania cu acest nivel de parteneriat. Ce inseamna insa Premium Partner pentru clientii Synergizer?

In principal, servicii de suport mai bune si mai rapide. In calitate de Premium Partner, CAS ne asigura un suport level 2 cu 50% mai rapid la orice problema de natura tehnica, pe care o semnalam. Prin urmare, vom gasi raspunsuri la problemele tehnice intr-un timp mult mai scurt, iar calitatea produsului si a serviciilor va creste. Complementar, vom avea acces mai de timpuriu la versiunile de produs aflate in dezvoltare, iar pe termen scurt limba romana va deveni standard in release-urile unor versiuni noi ale CAS CRM. Si mai interesant este ca vom face parte dintr-un cerc restrans de consultanti (Advisory Board) care se intruneste de patru ori pe an pentru analiza tendintelor de piata si definirea tendintelor de dezvoltare ale produselor. Astfel vom fi atat mai bine conectati la piata CRM si la bunele practici din Europa, dar vom putea inclusiv transmite mai usor un feedback local.In aceasi context (Intrunirea anuala a partenerior CAS de la Frankfurt) am lansat si versiunea internatonala a SynMA ( solutie de Marketing Automation disponibila ca addon de CAS CRM) si Synergiger SMS (un modul de SMS integrat in CAS CRM), iar interesul pentru aceste solutii este foarte ridicat. Pentru lansarea oficiala in Romania a SynMA pregatim un webbinar pe 30 iunie ora 11, detalii in curand pe www.synergizer.ro/eveniment.
 
 
 
3 + 8 =
Trimite Mesaj
https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45