De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Va asteptam la a treia editie a Marketing&Sales Forum

Va asteptam la a treia editie a Marketing&Sales Forum
Incepem o lună importanta, am deschis inregistrarile la editia a treia a Marketing & Sales Forum care va avea loc pe 31 martie la Hotel Hilton. Am alcatuit o echipa excelentă de speakeri dar si o tematică acroșantă,  prin care sa vă oferim o experiență de calitate. Doar pana pe 13 martie, va puteti inregistra cu 60% reducere, doar 39 EUR pentru 5 ore de business
Ce va asteapta si cu cine puteti interacționa la Marketing&Sales Forum?

Evenimentul isi pastreaza formatul si va continua sa surprinda armonia dintre business si muzica clasica  prin interpretarile pianistului Nicolae Dumitru. Un prieten vechi si vorbitor de top, Andy Szekely, va fi alaturi de noi si va surprinde „anotimpurile dezvoltarii liderului”.  Pentru profesionistii aflati in cautarea unei experiente premium, Adrian Florea, fondator Trend Consult,  va justifica daca vanzarile sunt „stiinta sau arta” si care sunt aspectele cheie ale unei culturi de vanzari axate pe performanta.  Cum sa nu mai aruncam banii pe fereastra, vom afla de la Costin Radu,  Saatchi&Saatchi&The Geeks, care ne va dezvalui principalele greseli pe care companiile le fac atunci cand investesc in comunicare si marketing. La capitolul experiență remarcabila, il vom avea alaturi pe Dr. Warga Eneyati, antreprenorul care a pus bazele retelei Regina Maria,  cu o prezentare despre motivatia in business și necesitatea sensului in tot ceea ceea ce facem.
 
Daca doriti sa faceti o prima impresie excelenta in business, este necesar sa-l ascultati pe Mihai Irimia, expert in cod vestimentar laLouis Purple International, despre cum putem transmitem profesionalism si incredere prin felul in care ne imbracam.  Sfaturi atat pentru doamne cat si pentru domni!
O prezenta inedita, la Marketing&Sales Forum, Mihai Holhos, mai cunoscut ca Mikey Hash, ne va povesti despre viralitate si despre cum a ajuns cel mai cunoscut videoblogger din Romania.
 
Ocaziile de socializare vor fi la fel de numeroase ca si pauzele de cafea, iar audienta selecta va garanta calitatea interactiunilor.  Marketing&Sales Forum se adreseaza profesionistilor din vanzari si marketing dar si antreprenorilor experimentati. 150 de persoane au fost alaturi de noi la editia 2015.

 Dragoş Ghidean, Wilo România „Evenimentul mi-a făcut o impresie foarte bună, atât ca organizare cât şi că locaţie. Vorbitorii au fost la cel mai înalt nivel, iar ruperile de ritm asigurate de pianistul Nicolae Dumitru au fost impresionante. ” 
 
6 + 3 =
Trimite Mesaj