De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Cum să vinzi uşor produse care se configurează dificil

 Cum să vinzi uşor produse care se configurează dificil
Compania dvs vinde produse complexe, care pot fi configurate în multiple variante, au accesorii şi opţionale? Modulul Configurator din CAS genesisWorld implementat de Synergizer este soluţia care va ajuta să ofertaţi rapid şi convingător. Echipa de vânzări la răspunde prompt la cererile de oferta, clienţi nu vor aştepta, iar succesul va fi asigurat.
 

Configurarea unui produs complex (care implică asamblarea mai multor componente sau alegerea unui număr mare de accesorii-optionale) este consumatoare de timp, implica o bună coordonare între diverse departamente şi blochează activitatea resurselor umane. Ofertele se construiesc greu, clienţii sunt nevoiţi să aştepte ceea ce creşte riscul pierderii unor oportunităţi. Complementar, companiile au nevoie de funcţionalităţi clasice de vânzări: lead şi contact management, follow-up, geolocalizare, raportare şi analiza, help-desk etc pentru că lucrurile să meargă bine.
 

Configurare-Preţ-Ofertă

 

Modulul Configurator (CPQ, Configure - Price - Quote) din CAS genesisWorld X 10 este soluţie software care gestionează toate componentele disponibile la ofertarea unui produs şi toate modurile de combinare a acestora. Modulul centralizează toate cunoştinţele şi informaţiile departamentelor de inginerie, producţie, achiziţii, financiar etc pentru a genera o ofertare rapidă şi coerentă. Pe baza datelor din sistem, a fluxurilor de lucru şi a regulilor specifice fiecărei companii (generate prin customizări) echipele de vanzări pot configura rapid şi gradual un produs (utilaje, echipamente, maşini) şi serviciile adiacente (garanţii, închiriere etc). Dacă este nevoie, modulul se poate integra cu sistemele de tip ERP pentru preluarea automată a informaţiilor. Aplicaţia monitorizează automat îndeplinirea condițiilor tehnice şi a standardelor (compatibilitatea între două sau mai multe componente, spre exemplu, sau între un utilaj şi anumite accesorii opţionale), ceea ce simplifica activitatea echipelor de vânzări şi reduce numărul solicitărilor de suport către departamentele tehnice. Ofertele vor fi exportate automat ca PDF, iar utilizatorii vor putea atașa diverse documentații tehnice, propuneri de plată și finanțare (leasing, spre exemplu).

Cu ajutorul CAS genesisWorld implementat de Synergizer procesul configurare-preţ-ofertă devine mult mai simplu, iar viteza de reacţie a companiei la cererile de oferta ale clienţilor creşte considerabil. Modulul CPQ, Configure - Price - Quote integrat în soluțiile CAS genesisWorld ajută la crearea de oferte detaliate, personalizate şi în timp cât mai scurt, pentru produse unice adaptate la nevoile și dorințele clienților individuali. Soluţia oferă un avantaj competitiv cheie, pune bazele unei relaţii pozitive cu clienţii, păstrează şi creşte loialitatea pe tot parcursul colaborării.

 

Vindem utilaje industriale de ambalare cu numeroase opţiuni la nivel de format, dimensiune, automatizări. Complexitatea produselor face ca echipa de vânzări să ceară de multe ori sprijinul specialiştilor de la tehnic pentru a realiza o ofertă conforma cu cerinţele clienţilor. Utilizând modul Configurator din CAS GenesisWorld au câştigat un timp preţios, pe care l-au alocat contactării de noi clienţi şi creşterii vânzărilor
...afirmă directorul unei companii germane, care a implementat recent CAS genesisWorld.

În România, Isopan Est, companie cu un portofoliu foarte larg de produse,care permite mii de combinaţii la nivel de culoare, dimensiune, model şi caracteristici tehnice, foloseşte CAS genesisWorld implementat de Synergizer pentru definirea unui catalog de produse şi simplificarea activităţii de ofertare. Dacă anterior proiectului, pregătirea unei oferte ducă cel puţin două ore, cu ajutorul CAS CRM echipa de vânzări face ofertele în timp real. Efectele asupra imaginii companiei şi a calităţii relaţiilor cu clienţii sunt semnificative.

Studiul de caz downloadabil ca PDF este disponibil, cu înregistrare, AICI.

 

Aplicabilitate

 

Configuratorul de produse din CAS genesisWorld poate fi utilizat cele mai diverse industrii:

  • Distribuţie auto, atât pentru maşini noi cât şi rulate.

  • Inginerie industrială, diverse echipamente electrice sau mecanice, rezervoare, staţii de livrare combustibili.

  • Utilaje agricole şi industriale, de la tractoare cu diverse configuraţii, până la motostivuitoare, încărcătoare etc.

  • Industria energetică: puncte de transformare, stâlpi de electricitate.

Pentru mai multe informaţii despre modulul Configurator CPQ din CAS genesisWorld sau programare la demo, contactaţi-ne chiar acum.

1 + 0 =
Trimite Mesaj
https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45