De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Vrei relații mai bune cu clienții? Discută cu echipa Synergizer la IMWorld 2018

Vrei relații mai bune cu clienții? Discută cu echipa Synergizer la IMWorld 2018

Millenials, social media, cloud, digitalizare...iată doar câteva dintre elementele care schimbă fundamental modul de interacțiune cu piața. Procesele tradiționale de gestiune a relațiilor cu clienţii, bazate pe Excel, hârtie și telefon devin ineficiente și nu mai pot susține dezvoltarea. 2018 aduce însă noi tehnologii performante care exploatează puterea Inteligenței Artificiale și mobilitatea, pentru a readuce clientul în centrul preocupărilor.
 

Synergizer Business Solutions va participa la IMWorld 2018 în calitate de partener CAS CRM şi va prezenta la stand proiecte concrete de implementare a soluţiei CASgenesisWorld în România, precum şi demo-uri cu baze de date de test pentru mai multe scenarii de utilizare. Din perspectiva Synergizer, valoarea unui sistem CRM constă în capacitatea de personalizare pe specificul și cerințele clienţilor. Fiecare companie are o amprentă de business unică, prin modul concret de derulare a activităţii, nivelul de competitivitate al echipei, specificul fluxurilor de lucru, domeniu și chiar regiune. Adoptarea unui sistem CRM fără o minimă personalizare atrage retincenţa angajaţilor, care nu se regăsesc în procesele standard ale aplicaţiei şi implicit subutilizarea soluţiei. Lansată în 2018, versiunea X10 a CASgenesisWorld implementat de Synergizer pune accent pe personalizare pe baza tehnologiei patentate App Designer, prin care fiecare utilizator îşi conturează un mod specific de lucru. De altfel, chiar obiectivul CAS CRM este să devină „cea mai personalizabilă soluţie CRM” la nivel global.

Află mai multe despre customizarea CAS CRM implementat de Synergizer din articolul „Standard sau Customizat? Care este cel mai potrivit sistem CRM pentru compania ta”

Synergizer este activă pe piaţa încă din 2004 şi are o experienţă bogată în proiecte de accelerarea proceselor de vânzări şi suport, în diverse industrii. Compania este partener CAS Software AG şi Microsoft Dynamics, iar portofoliul de produse şi servicii acoperă ariile CRM, ERP, Salarizare şi Resurse Umane. Printre clienţii Synergizer se număra Adecco, RINF, Onduline, Isopan EST, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda, AOPA România etc.
 

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.synergizer.ro sau contactaţi echipa de consultanţă la office@synergizer.ro. Vă aşteptam la IMWORLD 2018.

 

1 + 6 =
Trimite Mesaj
https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45