De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

CASgenesisWorld X10, află ce functionalități inteligente aduce noua versiune

CASgenesisWorld X10, află ce functionalități inteligente aduce noua versiune

Începând din această toamnă, puteţi beneficia de funcţionalităţile noii versiuni CASgenesisWorld X10, atât pentru upgrade cât şi pentru implementări noi. Noua soluţie aduce un plus de inteligentă şi personalizare, schimbări la nivel de design, dar şi noi module operaţionale.
 

Configurator de produse şi preţuri

 

Noul Configuratorul de produse este, din perspectiva Synergizer, unul dintre principalele câştiguri. Permite generarea rapidă a ofertelor comerciale, printr-un calcul rapid intuitiv al componentelor fiecărui produs şi a preţurilor acestora şi va face din CASgenesisWorld alegerea potrivită pentru clienţi din mai multe domenii de activitate. Noul modul este foarte configurabil şi care acoperă cele mai complexe portofolii de produse, în funcţie de modele, versiuni, caracteristici specifice etc. Ofertele vor fi exportate automat ca PDF, iar utilizatorii vor putea atașa diverse documentații tehnice, propuneri de plată și finanțare (leasing, spre exemplu).
 

Căutări mai inteligente cu Picasso Search
 

CASgenesisWorld este o soluţie cunoscută pentru performanţa căutărilor în sistem şi experienţa tip “google” oferită utilizatorilor. Una dintre funcțiile esențiale în noua versiune este Picasso Search are la baza afirmațiile celebrului Pablo Picasso „eu nu caut, eu găsesc”. Astfel, căutările nu sunt doar rapide ci şi inteligente. Asistentul digital oferă utilizatorului informaţii relevante corelate cu activitatea acestuia şi câmpurile accesate. Pe baza algoritmilor de Inteligenţă Artificială, Picasso Search colaborează cu angajatul şi îi oferă proactiv informaţii complementare în legătură cu întâlnirile, documentele, oportunităţile, sarcinile sau contactele accesate.

Pentru mai multe detalii despre căutările inteligente din cadrul CASgenesisWorld implementat de Synergizer citiţi şi articolul: „Vrei o experiență Google la căutările în CRM?”

 

Design şi Personalizare

 

CASgenesisWorld X10 este una dintre cele mai uşor de personalizat soluţii CRM şi totodată oferă o experienţă unică indiferent de platforma sau dispozitivul utilizat. Cu ajutorul tehnologiei SmartDesign®, pentru care CAS Software a primit German Design Award ediția 2018, utilizatorii vor avea la dispoziție aplicații care arată și funcționează similar, cu interfeţe care asigură continuitatea, indiferent dacă sunt pe laptop, desktop, tableta sau telefon mobil sau acestea rulează Windows, Android sau iOS.

Cerinţele de personalizare diferă în funcţie de companie dar mai ales de utilizator, fluxuri de lucru şi sarcini specifice. Funcţionalităţile de App Designer permit utilizatorilor să-şi creeze şi să-şi configureze propriile aplicaţii/App-uri în cadrul CAS genesisWorld, într-un mod grafic complet intuitiv, fără ajutor din partea IT-ului sau programare. Aplicațiile pot fi customizate şi grupate pe categorii în funcţie de rolul angajatului în organizaţie.
 

Pentru mai multe informaţii despre funcţionalităţile din noua versiune CASgenesisWorld implementat de Synergizer Business Solutions, sau pentru un demo personalizat, contactaţi-ne acum la office@synergizer.ro

 

 

6 + 2 =
Trimite Mesaj