De ce Synergizer?

Pentru ca de la infiintarea in anul 2004 si pana astazi am dovedit profesionalism in toate proiectele in care am ales sa ne implicam si o foarte mare stabilitate financiara.

RECENTLY VISITED
Contact
  • Adresa: Str Constantin Disescu nr 13, sector 1, Cod 011087, Bucuresti
  • Phone: 021.22.22.554
  • Email: contact@synergizer.ro

Oferiţi servicii de instalare şi suport? Faceţi un pas mai aproape către clienţi cu Synergizer și CAS CRM

Oferiţi servicii de instalare şi suport? Faceţi un pas mai aproape către clienţi cu Synergizer și CAS CRM
Numeroase companii utilizează CRM-ul exclusiv pentru gestiunea vânzărilor. De cele mai multe ori însă, relaţia cu un client nu se termină după vânzare, ci abia atunci începe. Este vorba cu precădere despre companiile care oferă servicii de suport, de la  instalare şi întreținere echipamente sau infrastructură IT, până la service pentru sisteme de climatizare, utilaje industriale, maşini agricole etc. Unele produse au nevoie de mentenanţă periodică, altele au nevoie de intervenții punctuale în caz de defecţiune. În oricare dintre scenarii, un profesionist merge la fata locului pentru a rezolva situaţia, sau client aduce produsul într-o unitate specializate. Toate aceste activităţi (field service), pot fi prestate mult mai eficient şi profitabil cu ajutorul unui sistem precum CAS CRM implementat de Synergizer.

Vizitele la clienţi, atât cele periodice cât şi cele la cerere, trebuie planificate, organizate, monitorizate şi măsurate. Dincolo de satisfacţia clienţilor care începe să devină un diferenţiator tot mai relevant, contează şi eficientă activităţii, cea ce poate face diferenţa între profit şi pierdere.

Cum poate beneficia o companie cu activitate de service prin utilizarea CAS CRM:

  • Organizarea activităţii prin utilizarea unei agende comune, alocare şi partajare de sarcini. Majoritatea companiilor de servicii au un dispecerat care preia solicitările clienților şi le alocă echipelor-inginerilor de service disponibili. CAS CRM unifică întreaga activitate de helpdesk, elimina complet hârtia din acest proces, iar agenda va fi gestionata unitar şi transparent. Astfel, suprapunerile şi erorile vor fi eliminate, iar clienţii vor avea un timp de răspuns mai bun. Soluţia va trimite remindere şi notificări în mod automat, iar “am uitat” nu mai poate fi o scuză. Clienţii vor primi de asemenea notificări, ceea ce le va permite să+şi organizeze mai bine Timpul, chiar dacă planificarea  unei intervenii este făcută cu săptămâni sau chiar luni înainte.
  • Automatizarea preluării de sesizări şi reclamaţii. Pentru companiile cu un volum ridicat de activitate (Service pentru electrocasnice, spre exemplu) Synergizer poate dezvolta un portal clienţi bazat pe modulul HelpDesk din CAS genesisWorld. Clienţii vor înregistra pe portal sesizările, iar aplicaţia va direcţiona automat solicitările către departamentele sau persoanele responsabile. Tichetele pot fi transferate între angajați şi totodată monitorizate strict de către responsabili, care pot urmări situaţia acestora, modul şi timpul de rezolvare etc. Mai mult, clientii pot urmari online statusul solicitarilor şi pot primi raspuns prin intermediul platformei. Astfel utilizarea portalului are un cost semnificativ mai redus decât al convorbirilor telefonice şi chiar al interacţiunii pe e-mail.
  • Acces la în istoricul sau dosarul clientului. Toţi angajaţii vor avea acces la dosarul clientului, cu detalii despre localizare, produse achiziţionate, probleme semnalate,  intervenţii anterioare sau alte informaţii specifice. Astfel, vor cunoaşte foarte bine situaţia reală şi îşi vor organiza mai bine activitate, inclusiv prin a lua asupra lor echipamentele necesare, anumite consumabile etc.
  • Geolocalizare. Locaţia exactă a clientului şi traseul optim până la acesta sunt aspecte foarte importante pentru echipele cu activitate de teren. CAS GenesisWorld este integrat cu Yellow Maps, iar toate informaţiile despre clienţi sunt aşezate pe o hartă interactive care simplifica deplasarea pe teren.
  • Centru de cunoştinţe şi documente. În general, echipele de service au la dispoziţie documentaţii complexe şi stufoase, care nu pot fi luate la faţa locului. CAS CRM însă poate stoca centralizat toate aceste informaţii, la care poate adăuga diverse raporte de activitate de la intervenţiile similare. Se creează astfel o bază de cunoştinţe care poate fi accesată de oriunde şi care poate deveni un real ajutor în demersul de rezolva problemele semnalate de clienţi.
  • Vizibilitate pentru manageri. Responsabilii care coordonează activităţile de service vor avea toate datele necesare la dispoziţie, prin doar câteva click-uri. Atât date operaţionale, pentru a interveni în activitatea curentă a oamenilor (alocare-realocare de resurse, aprobarea anumitor activităţi, înlocuiri de Echipamente etc) cât şi istorice, necesare raportărilor către management (vizite în teren, durata intervenii, clienţi servisaţi, costuri pe intervenţii etc).

Pentru activități ceva mai complexe, care implică echipe numeroase, resurse tehnice, defalcări de timp şi materiale, CAS CRM implementat de Synergizer se poate substitui unei soluţii de Project Management şi poate gestiona unitar toate aspectele unui proiect.

Pentru mai multe informații, citiţi și articolu „Cum să faci Project Management în CRM


Dacă oferiţi servicii de suport, de la  instalare şi întreținere echipamente şi infrastructură IT, până la service pentru sisteme de climatizare, utilaje industriale, maşini agricole etc şi nu aveţi un sistem CRM funcţional, este momentul să faceţi o schimbare.  Faceţi un pas mai aproape către clienți cu ajutorul sistemului CAS CRM implementat de Synergizer Business Solutions şi investiţi într-un sistem care să vă ridice calitatea serviciilor, coerenţa activităţii şi timpul de răspuns la solicitările clienţilor. Până la 20 decembrie 2018, beneficiaţi şi de 10% reducere la licenţele CAS genesisWorld.


 
8 + 9 =
Trimite Mesaj
https://www.high-endrolex.com/45https://www.high-endrolex.com/45